Kerrygold Eredeti ír vaj (200 g)

Kerrygold Eredeti ír vaj (200 g)
A természetes aranysárga színu vaj maga a vidéki Írország esszenciája. Páratlan lágyságával és gazdag zamatával mindenkit elvarázsol.

Kerrygold Eredeti ír vaj (250 g, sózott)

Kerrygold Eredeti ír vaj (250 g, sózott)
A praktikus csomagolású vajkrémet a hutobol kivéve azonnal a kenyérre kenhetjük. Enyhén sós, friss íze és krémes állaga összetéveszthetetlen.

Kerrygold Eredeti ír vaj (200g, csökkentett zsírtartalmú)

Kerrygold Eredeti ír vaj (200g, csökkentett zsírtartalmú)
Csupán 40%-os zsírtartalmával ez a vaj azok számára is kituno választás, akik kalóriaszegény étrendjük mellett nem szeretnének lemondani az igazi vaj finom ízérol.

Praktikus, visszazárható dobozának köszönhetoen a csökkentett zsírtartalmú vaj eredeti csomagolásában is sokáig friss és kenheto marad.

Kerrygold Eredeti ír fuszeres vaj (100g)

Kerrygold Eredeti ír fuszeres vaj (100g)
A Kerrygold ír fuszeres vaj íze olyan, mintha Ön saját kezuleg készítette volna el. Kizárólag friss fuszernövényekkel készül, mint a metélohagyma, petrezselyem, kapor; és nem tartalmaz semmilyen ízfokozó vagy stabilizáló anyagot.

Kerrygold extra sótlan (150g) és
Kerrygold extra enyhén sós (150g)

Kerrygold extra sótlan (150g) Kerrygold extra enyhén sós (150g)

Vaj repceolajjal és tengeri sóval

A Kerrygold extra olyan vajkészítmény, amely eredeti ír vajból és értékes repceolajból készül. 65%-os zsírtartalmával a Kerrygold extra az ételek kalória- és koleszterintartalmára odafigyelo, tudatos fogyasztók számára is kiváló. Kapható sótlan és tengeri sóval enyhén sózott változatban is. E vajkompozíció hideg állapotában is oly lágy, hogy mindenféle kenyéren nehézség nélkül kenheto. Praktikus, visszazárható dobozban kapható.

Kerrygold Original Bauernkäse fuszerezett
(150g szeletelve + 200g darabolva)

Kerrygold Original Bauernkäse fuszerezett Kerrygold Original Bauernkäse fuszerezett
A Kerrygold Original Bauernkäse, amely friss tehéntejbol legalább 9 hónapnyi érleléssel készül, gazdag ízvilággal bír, melyet teltsége mellett kissé édeskés íze tesz különlegessé. Ez a sajt emellett kituno kalciumforrás is egyben. (15g kemény sajtban ugyanannyi kalcium található, mint egy pohár tejben.) Egyszeruen kenyérre téve vagy bármilyen tésztára reszelve kituno választás.

Kerrygold Original Cheddar herzhaft (piros) (150g szeletelve)

Kerrygold Original Cheddar herzhaft (piros) (150g szeletelve)
A Cheddar messze a legismertebb ír sajt. A Kerrygold Cheddar herzhaft tehéntejbol készül, és 7 hónapig érlelik. A legfinomabb önmagában fogyasztva, vagy valamilyen felfújtra pirítva. (15g kemény sajtban ugyanannyi kalcium található, mint egy pohár tejben.)

Kerrygold Original Landkäse mild (150g szeletelve)

Kerrygold Original Landkäse mild (150g szeletelve)
A Kerrygold lágy sajtja, a Landkäse csupán rövid ideig, mindössze 4 hónapig érik, s ez ido alatt nyeri el finom, lágyan krémes ízét és állagát, melynek a gyermekek sem tudnak ellenállni.

Minden Kerrygold sajtunkat szeretettel ajánljuk vegetáriánusoknak is.
Kapcsolat Webmester www.kerrygold.com